KRISTINDRESSING

Vi tilbyr et stort utvalg av nydelige og smaksrike dressinger.

✨ SOL DRESSING : er den dressingen som datter kaller “livets dressing” siden den for alt til å smake bedre. Den er sur (sitron), søt (honning) sterk (Dijon sennep) og salt. Alle smaksforsterkere. Perfekt til salat, fisk, egg, avokado. Bland den i rømme for en nydelig dressing til fisk eller salat. Du kan tilsette litt knust hvitløk for en litt annen smak. Brukes også som marinade og knallgodt blandet i hamburgeren. Etter min mening en dressing som bør være klar til bruk i enhver kjøkken. . Oppbevares i kjøleskap, Men det er lurt å ta den ut litt før bruk ( olivenoljen kan stivne litt i kulden). Holdbar i minst 5 uker (ofte mye lengre)i kjøleskap. NB litt går en lang vei! Inneholder ferske sitroner ( ca 1,5 sitroner per flaske) ekstra Virgin Olvenolje, Dijon SENNEP (vann, sennepsfrø , vinedikk, salt,Citronsyre, Kaliumdisulfit) salt og pepper Flaske på 250ml kr 98,- stk

*Vi har også en versjon av dressingen med kaldpresset norsk rapsolje i stedet for olivenolje kr 119,- stk

✨ BRINGEBÆR VINNEGRETTE: gir en frisk ” Sommersmak ” til salaten. super i en salat med litt bær i.

Bringebær eddik ( eddik, bringebær sukker)fra Tveita gard og bringebær honning fra Alm gard. Rapsolje salt og pepper kommer i flaske på 250ml kr 98,-

*Vi har også en versjon av dressingen med kaldpresset norsk rapsolje kr 119,- stk

 

Bilder