KRISTINKRYDDER

Selv de fineste råvarer trenger litt krydder til å gi det beste smaksopplevelser. Kristinkrydder er en serie krydder mikser jeg har bruket selv i mange år som er ganske allsidige, kan brukes på mye forskjellig.

TILBUD ta 4 betal for 3 (den biligste er gratis)

✨ KRISTINKRYDDER ITALIENSK/PIZZA Perfekt til pizza, varmeostesørbrod, skinke skiver, over poteter og pasta. Innhold: oregano, hvitløk, salt, peppermix (pepper mix inneholder :Sort pepper SENNEPSFRØ, paprika, løk, cayennepepper koriander, KNOLLSELLERI, allehånde..)paprika, løk og chilli. 120 ml kvadrat glass kr 89,-

✨ FROKOSTFRØ– en en frøblanding inspirert av den amerikanske bagel (et typisk amerikansk frokostbrød)
inneholder: sesam, svart og lys valmuefrø og salt.
bare strø over egg, skive eller grønnsaker.Kommer i en 120 ml kvadrat glass kr 89,- 
 

✨KRISTINKRYDDER LAM: en god “allround” krydder. Denne kommer du til å bruke Mye! er i min mening er perfekt til lam. Men kan brukes på alt! knallgod på kylling og fantastisk på bakte potet båter og pommefrittes.. Inneholder: Grov Havsalt, Rosmarin, hvitløk og Peppermix (pepper mix inneholder :Sort pepper SENNEPSFRØ, paprika, løk, cayennepepper koriander, KNOLLSELLERI, allehånde..)Kommer i en 120 ml kvadrat glass kr 89,- en god «all round» krydder

✨KRISTINKRYDDER RAMSLØKSALT: Glass på 120ml grovsalt med kvern  kr 119,-gir en fantastisk smak som ligner en blanding av hvitløk og gressløk. inneholder havsalt og ramsløk

✨KRISTINKRYDDER GYRO : fin kvadrat glass 120 ml 89,-

Greske smaker alla Kristin. Passer til all kjøtt. Bruker i mine gyros .Inneholder; (.Salt, Peppermix (Sort pepper SENNEPSFRØ, paprika, løk, cayennepepper, koriander, KNOLLSELLERI, allehånde.)hvitløk, timian, oregano, gressløk, Persille Korianderfrø, kanel og sukker 120 ml kvadrat glass kr 89,-

✨KRISTINKRYDDER VILT. Ikke bare til vilt! Bruk den også til all kjøtt for å gi litt smaken av høst» Innh. Maldonsalt, Oregano, timian, einebær, tørket KANTARELL, løk. 120 ml kvadrat glass kr 89,-

✨KRISTINKRYDDER FISK. Passer også til skalldyr. En spennende blanding med Tare mix fra Sjøsaker fra Sotra, chili og sitronskall. en frisk bittelitt sterk blanding. Innh: flaksalt, grovpepper, rosepepper, persille, dill, hvitløk *Taremix fra Sjøsaker(søl, bultare, fjærhinne, sjøsalt) sitronskal, paprika, chilli og SENNEPSFRØ. 120 ml kvadrat glass kr 89,-

                     ✨KRISTINKRYDDER- KAFFEKOS✨Blandinger som gir litt ekstra til kafeen. Ha litt i trakteren, eller rør rett inni kaffekoppen.

**Kaffekos-Cappuccino**glass på 120ml. kr. 89,-er en cappuccinodryss med mye kakao, vaniljesukker og litt kanel . Ha litt i trakteren for dere som liker kaffen svart eller dryss det over kaffe med melk og selvfølgelig til cappuccino.

**Kaffekos- Høst**. 120ml glass. kr 89,- dette er en blanding mye brukt i USA de kaller det pumpkin spice.(uten pumpkin) En god blanding av deilige krydder som «smaker høst». Inneholder Kakao, vaniljesukker,kanel,alehånde, muskat, ingefær

**Kaffekos JUL** 120ml glass. kr 89,- smaken av jul. Litt søt pepperkakersm

**Kaffekos JUL** 120ml glass. kr 89,- smaken av jul. Litt søt pepperkake smak

**Kaffekos Vinter** 120ml glass. kr 89,- inneholder: Kakao, vaniljesukker, kanel, kardemomme og Muskat.

Bilder