KRYDRET KJØTTDEIG OG FARSER

Alle Burgerdeigene og farsene kommer Frossent, krydret og tilsatt mye godt. Det bare å velge hvordan å tilberede. Fungerer som burgere, kjøttkaker eller kjøttdeig til pasta, tacos osv. All svin er av utegriser fra Selheim gard på voss , kalv og storfekjøtt fra Frøyseth gard Vakuumpakket i rå tilstand, pakket flat så de er fort å tine.. ca 300+ gram kr 98,- må gjennomvarmes 

**SALSICDCIA FARSE**  : Er en finere kvernet utgave av Salsiccia, uten tomat og med litt mindre ost. Kan brukes på pizza, lage kjøttboller, karbonader, Taco, pasta………..

en fort ,enkel og deilig pasta= steik farsen i panne tilsett en boks knuste tomater la det småkoke mens pastaen koker-så enkelt kan det være!

**FROKOST PATTIES** :er en typisk Amerikansk frokost tilbehør som erstatter bacon. Verdt å prøve. lag små flate kjøttkaker og steik på pannen. saftige og passer utrolig bra som tilbehør til egg men godt tilø mye annet, innh: Svinekjøtt, lønnesirup og krydder.

**BURGERDEIG**: – luksus burger av Kalv: Er storfekjøtt kalv, krydret og tilsatt mye godt. Praktisk for de som liker å bestemme størrelse og tykkelsen på burgeren selv. inneholder; Kalvekjøtt OST,sprøsteikt løk, SOPP, crema balsamic, salt og pepper mix *(pepper mix innholder :Sort pepper SENNEPSFRØ, paprika, løk, cayennepepper koriander, KNOLLSELLERI, allehånde..)

All svin er av utegriser fra Selheim gard på voss kalv og storfekjøtt fra frøyseth gard

**GYROS**

Lit Greske smaker fra Masfjorden., Stek på panne. varm litt pitabrød, bland litt raspet agurk i gresk yoghurt, ( bland gjerne litt kristinkrydder gyro med i yoghurten) Innhold: lammekjøtt, løk og krydder(.kristinkryudder gyros.)

GYROS kr 169,- Vakuumpakket flat så det tines fort. i 500gr porsjoner frossent

Bilder