PØLSER

PØLSENE FRA SOLVANG GARDSMAT ER IKKE DET DU VANLIGVIS FORBINDER MED PØLSER!

En smaksopplevelse uansett hvilken du velger!
Alle 4 Variantene er laget av veldig grovkvernet kjøtt så det er noe å bite i.

Alle våre pølser er laget av grovkvernet kjøtt, så de er saftige og smakfulle. Mange mener at de ikke engang burde kalles pølser! 

Pølsene er best når de stekes sakte i pannen til de er faste og gyldne, men de kan også tilberedes i ovnen, på grillen, eller trekkes i posen og brunes i pannen etterpå. Bruke sjyen fra pølsene til å lage en deilig saus.

Familiens favoritt er å steke løk og paprika på lav varme med litt salt og pepper til løken er gjennomsiktig of karamellisert. Detter gir både beilig tilbehør og væske osm kan blandes med skyen fra pølsene til en perfekt saus for potetmos! 

Alle salsiccia variantene kan også brukes som taps ved å skjære dem i biter, eller bruke den på pizza. Pølsene kommer rå, frosne og vakuumpakkede i poser på ca 300-500 gram. Kr 398,- per kilo.


**KLASSISK ITALIENSK SALSICCIA: Salsiccia er en Italiensk svinepølse med veldig mye smak. Grovkvernet svinekjøtt så her er det ordentlig kjøttbiter, Inneholder: svinekjøtt, OST fersk tomat, fennikel, salt og pepper stappet i svinetarm. Oppskriften tok jeg med fra et tidligere liv der vi (eksmannen og jeg) drev en Fine Dining Italiensk restaurant utenfor Philadelphia i USA. Det er en gammel familie oppskrift fra Sicilia.

Alle våre pølser er laget av grovkvernet kjøtt, så de er saftige og smarkfulle. Mange mener at de ikke engang burde kalles pølser! 

Pølsene er best når de stekes sakte i pannen til de er faste og gyldne, men de kan også tilberedes i ovnen, på grillen, eller trekkes i posen og brunes i pannen etterpå. Bruke sjyen fra pølsene til å lage en deilig saus.

Familiens favoritt er å steke løk og paprika på lav varme med litt salt og pepper til løken er gjennomsiktig of karamellisert. Detter gir både beilig tilbehør og væske osm kan blandes med skyen fra pølsene til en perfekt saus for potetmos! 

**CHILLI SALSICCIA: En titt sterkere/spicy utgave av den klassiske Salsiccia. samme inhold som klasisk salsiiccia men med litt chilli

** SALSICCIA MED EPLE OG INGEFÆR: Lik den klasiske salsiccia men uten tomater og med epler og ingefær.

** LAMME SALSICCIA: Er en utrolig smaksrik fersk pølse. En selv utviklet oppskrift. Og inneholder lite fett, Ikke det man forventer når man tenker “lamme pølse” Smakene kommer frem hver for seg, Inspirert av den klassiske Italienske Salsiccia. Inneholder lammekjøtt fra Selheim gard/ vossgardslakteri OST, paprika, marinerte soltørket tomater og urter. stappet i fåretarm

Bilder